Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، دور زدن تحریم همان لقمه‌ای است که بسیاری از شرکت‌ها برای ادامه دادن به فعالیت خود مجبورشدند آن را دور سرخود بچرخانند، اما گویا این لقمه‌های دندان گیر درپیچ و خم دور زدن‌ها مسیر متفاوتی در پیش گرفتند تا به مقصد جیب مفسدان اقتصادی سرازیر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پتروشیمی نامی که چند وقتی است شنیدن آن فساد مالی رابه ذهن افراد متبادر می‌کند یکی از بزرگترین و سنگین‌ترین پرونده‌های فساد مالی ایران است که حواشی زیادی به آن ضمیمه شده است؛ این پرونده روایت روندی است که نشان می‌دهد چطور صاحب منصبان شرکت ارز دولتی و دور زدن تحریم‌ها را دست مایه تحصیل مال نامشروع و اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور کرده اند.

چندسالی است که رسیدگی به این پرونده در محکمه ادامه دارد و البته قاضی پرونده خبر از صدور رای این پرونده داد.

قاضی اسد الله مسعودی مقام رییس مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: حکم پرونده پی سی سی صادر شده و تقریبا اصلاحات اخر انجام می شود ظرف ۱۰ یا ۱۵ روز آینده منتشر می شود.

متهمانی که به جای عقوبت و کیفر فرار کردند

در این پرونده نام افراد متعددی به چشم می‌خورد متهمانی که هر کدام پس از افشا شدن فسادشان ایران را ترک و به دیگر کشورها گریختند.

علی اشرف ریاحی داماد نعمت زاده وزیرسابق صنعت، مدن و تجارت  مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی دفتر دبی یکی از متهمان پرونده فساد پتروشیمی است که در جلسات ابتدایی  دادگاه  حضور داشت، اما دست قضا به جای عقوبت و کیفر، قدم زدن در خیابان‌های کانادا بهشت مفسدان اقتصادی را برای او مقدر شده است.

مرجان شیخ الاسلام آل آقا یکی دیگر از مفسدان است ؛ روزنامه نگار و فعال سیاسی‌ای که سرانجام او از فعالیت در مجلس به اتهام شراکت با متهم اصلی پرونده پتروشیمی رسید و او هم پس از فساد اقتصادی از ایران فرار کرد یکی دیگر از متهمان این پرونده محمدحسین شیرعلی است فردی که نامش به اتهام معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور اتهام  در کیفرخواست وارد شد و او هم   بیماری خونی را بهانه و وسیله‌ای برای ماندن در خارج از کشور کرد.

علاوه بر متهمان گفته شده سید امین قرشی هم متهم دیگراین پرونده است که وکیلش در جلسه دادگاه اظهار کرده بود موکلش در آمریکا بازداشت شده؛ مهدی شریفی نیک نفس متهم ردیف بعدی هم  چهره‌ای آشنا در میان فوتبالی‌ها است و او هم یکی دیگر از متهمان متواری پرونده فساد پتروشیمی است.

این‌ها ۵ تن از متهمانی هستند که توانستند از محاکمه در جلسات پرونده‌ای که چندسالی است در محکمه قضایی وارد شده جان سالم به در برده و متواری شوند.

متهمانی پای گریزشان به خارج از کشورباز نشده پای میز محاکمه

عباس صمیمی (عضو هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری ایران)، مصطفی طهرانی صفا (عضو هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)، رضا حمزه لو (مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی)، علیرضا علائی رحمانی (عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی)، محسن احمدیان (بازنشسته پتروشیمی)، سید علیرضا حسینی (مدیر عامل شرکت پتروشیمی شانگهای)، معصومه دری (مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی دفتر دبی)، ابوالفضل ملکی شمس آبادی (تولید کننده نایلون و نایلکس)، سعید خیری‌زاده (مدیر مالی سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی) و سام حامد ساعدیان نیز ۱۰ متهم دیگر این پرونده هستند که هنوز پای گریزشان به خارج از کشورباز نشده است.

اخلال کلان در نظام اقتصادی و فسادمالی از طریق اخلال در توزیع ارز حاصل از صادرات پتروشیمی شرکت‌های تولیدکننده صاحب محصول به میزان حدودا ۶ میلیارد و ۶ میلیون یورو موضوع اتهام این پرونده فساد مالی است که فاش شدن آن صندلی ریاست برخی مدیران و مسئولان راسرنگون و کرسی برخی دیگر راثابت و استوار‌تر کرده است.

این پرونده که برگزاری جلسات، ارائه دفاعیات متهمان و صدور رای آن چندسالی به طول انجامید حالا در انتظار صدور نهایی است و باید منتظر ماند و دید که حکم قاضی مسعودی مقام برای این مفسدان چه خواهد بود.

بیشتر بخوانید

آخرین وضعیت پرونده محمد امامی/ حکم هفت تپه صادر شده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرونده پتروشیمی مفاسد اقتصادی شرکت بازرگانی پتروشیمی پرونده فساد مدیر عامل عامل شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

تین نیوز

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری دو نفر که در پوشش فروش دریافت کمیسیون یک ملک ۷۰۰ میلیارد ریالی اقدام به کلاهبرداری ۲ میلیارد تومانی کرده بودند، خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: چند روز پیش فردی به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه و اعلام کرد که قصد خرید ملکی را داشته که دو مرد جوان با همکاری یکدیگر به دنبال فروش آن بوده و مدعی بودند که متعلق به یکی از نزدیکان آنان با هویت معلوم است. شاکی به کارآگاهان گفت که این ملک در حدود ۷۰۰ میلیارد ریال ارزش گذاری شده و بنا شده بود تا پس از تکمیل مدارک مالکیت، ملک در اختیارش قرار بگیرد و درهمین راستا نیز این دو ۲۰ میلیارد ریال را به عنوان کمیسیون و بیعانه از وی دریافت کردند.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه بنگاه معاملات ملکی به بهانه عدم تکمیل مدارک فروشنده، مبایعه نامه را فسخ و آن ۲ مرد چک کمیسیون را نقد کرده بودند، گفت: تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت که دو مرد جوان با صحنه سازی، فردی به نام معلوم را به عنوان مالک جا زده و یک فقره چک ۲۰ میلیارد ریالی از شاکی تحویل گرفته بودند، درحالی که ملک مذکور متعلق به شخص دیگری بوده است. همچنین کارآگاهان در گام بعدی با بهره گیری از شیوه های کشف جرم و اقدامات اطلاعاتی هویت متهمان پرونده را شناسایی کرده و متوجه شدند که آنها قصد دارند تا با این شگرد دوباره از فرد دیگری کلاهبرداری کرده و مبلغی را تحت عنوان کمیسیون دریافت کنند.

وی ادامه داد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات با روش های علمی و بررسی های تخصصی، مخفیگاه متهمان را در تهران شناسایی و پس از انجام هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوز، این افراد را در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

ولیپور گودرزی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده در اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: این افراد در جریان بازجویی ها صراحتاً به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با شگرد صحنه سازی به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتراف کردند. در ادامه نیز برای دو متهم پرونده ای تشکیل شده و آنان به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی
  • شکایت از جرایم اداری به کمک وکیل کیفری
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • جهش تولید نفت ایران در سال جاری
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها