Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه مذاکرات در وین به بن بست نرسیده، گفت با این حال باید اذعان کنیم که این دور پایانی مذاکرات هم نیست و رایزنی درباره برخی ظرایف فنی و دو سه موضوع حل نشده ادامه دارد.

قدس آنلاین: سعید خطیب زاده در نشست هفتکی خود در خصوص طولانی شدن مذاکرات ایران و 1+4 در وین با بیان اینکه  آنچه در جریان است  یک کمیسیون فصلی است و هدف از آن  بازگشت آمریکا به برجام و قطعنامه 2231 است، اظهار داشت:  هیچ بن بستی نیست و گفتگوها درخصوص برخی ظرایف فنی و سیاسی در جریان است و دو سه موضوع هم باقی مانده که در حال رایزنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: این  دور دور آخر مذاکرات نخواهد بود و  برخی گمانه زنی‌های رسانه‌ای مقرون به صحت نیستند.

وی با بیان اینکه آمریکا باید تصمیمات خودش را بگیرد و بداند طرف خاطی و نقض کننده برجام است، تصریح کرد: طبیعی است که آنها باید تضمین‌های لازم را برای تکرار نشدن آنچه در دوران ترامپ رخ داد بدهد.

وی تاکید کرد: نه گفت‌وگوها فرسایشی شده و نه وقت اضافه آوردیم. خیلی وقت در وین برای موضوعات باقیمانده کم داریم. موضوعات باقیمانده تصمیماتی را به صورت سیاسی نیاز دارند و اگر تصمیمات در واشنگتن و پایتخت‌ها اتخاذ شود بازگشت به برجام صورت می‌گیرد.

شمارش معوس برای اتمام ضرب‌الاجل یک ماهه به آژانس

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین درباره اینکه مهلت تمدید شده یک ماهه ایران به آژانس هفته آینده به پایان می‌رسد و در صورت نرسیدن دیپلماتها به توافق ایاد دولت تصمیم به درخواست تمدید دوباره این توافق را دارد یا دوربین های آژانس خاموش خواهند شد و تاثیر این موضوع بر مذاکرات، با اشاره به اینکه توافق ایران و آژانس کاملا فنی بوده و دسترسی فراپادمانی در این مدت به آژانس داده نشده، گفت: توافق ما برای حفظ تصاویر دوربین‌ها برای روزی است که اگر توافقی در وین حاصل شد آنها را به آژانس تحویل بدهیم یا ندهیم.

وی افزود: اینکه در این یک ماهه به نتیجه برسیم، ما  بدبین نیستم اما اگر هم توافقی در این مدت حاصل نشد اینکه کماکان دوربین‌ها به ضبط تصاویر ادامه دهند یا نه یک تصمیم داخلی است که در زمان خود اتخاذ خواهد شد. لذا اجازه دهید الان قضاوت نکنیم.

قطعنامه 2231 برنامه موشکی ایران را محدود نکرده

خطیب زاده درباره بیانیه سران گروه هفت و ابراز نگرانی از برنامه موشکی ایران گفت: تفاسیری که از قطعنامه ۲۲۳۱ توسط کسانی که به خوبی می‌دانند این قطعنامه ناظر به چه مواردی است، نادرست است. هیچ جای قطعنامه برنامه موشکی ایران را محدود نکرده است.

خطیب‌زاده افزود: بهتر است سران این کشورها به تعهدات بر زمین مانده خود عمل کرده و از مداخله در امور دیگر کشورها پایان داده و به صلح و ثبات منطقه کمک بیشتری کنند.

ادامه دارد...

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، در واکنش به وتوی آمریکا علیه پذیرش فلسطین در این سازمان بین‌المللی گفت: شورای امنیت سازمان ملل به گروگان سیاست واشنگتن در خاورمیانه تبدیل شده است.

براساس گزارش آر تی، نبنزیا در نشست مجمع عمومی که به بحث درباره وتوی آمریکا علیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص پذیرش فلسطین به‌عنوان عضو کامل در سازمان ملل اختصاص داشت، افزود: ما عمیقاً از چنین اقداماتی که طرف آمریکایی انجام داده است متاسفیم. همه اقدامات آمریکا منعکس کننده این است که نیرو‌های امنیتی بین المللی در واقع طی این ۶ ماه به گروگان سیاست آمریکا در خاورمیانه تبدیل شده است.

در پایان آوریل گذشته، آمریکا از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده کرد و در نتیجه مانع پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در مورد پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل شد.

شایان ذکر است که در سپتامبر سال ۲۰۱۱، فلسطین درخواستی برای پیوستن به این سازمان به عنوان عضو کامل ارائه کرد. اما در آن زمان نتوانست حمایت شورای امنیت سازمان ملل را جلب کند.

در آن زمان نیز آمریکا اعلام کرد که قصد دارد قطعنامه را در صورت تایید سایر اعضای دائمی وتو کند. سپس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت این موضوع را برای مدتی متوقف کند و به عنوان ناظر دائمی در سازمان بین المللی باقی بماند.

فرآیند پذیرش یک کشور برای عضویت در سازمان ملل متحد با تصمیم مجمع عمومی به توصیه شورای امنیت سازمان ملل متحد انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • امیرعبداللهیان به بورل: همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد/ از سفر گروسی مدیر کل آژانس اتمی به ایران استقبال می‌کنیم
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است