Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی که به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، ضمن تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سؤالی درباره نشست گروه هفت و ابراز نگرانی از برنامه موشکی ایران گفت: تفاسیری که از قطعنامه ۲۲۳۱ توسط کسانی که به خوبی می‌دانند این قطعنامه ناظر به چه مواردی است نادرست است. هیچ جای قطعنامه برنامه موشکی ایران را محدود نکرده است. بهتر است سران این کشورها به تعهدات بر زمین مانده خود عمل کرده و از مداخله در امور دیگر کشورها پایان داده و به صلح و ثبات منطقه کمک بیشتری کنند.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: برجام ستیزان به این یک یا دو شخصیت منفور نظام بین‌الملل محدود نمی‌شوند. فکر نمی‌کنم سیاست‌های رژیم اشغالگر قدس با آمدن این نفر یا آن نفر تغییر کند. مهمل گویی ویژگی سران اشغالگر قدس بوده است. تمامی بدخواهان ایران می‌روند و ایران همیشه سربلند و سرافراز می‌ایستد.

خطیب‌زاده درباره مذاکرات وین هم بیان کرد: آن‌چه در وین در حال روی دادن است به هیچ بن بستی نرسیده و هیچ چیز غیرممکنی هم وجود ندارد. گفت‌وگوها درباره ظرایف فنی و حقوقی در حال انجام است. دو سه موضوع اصلی باقیمانده که در حال گفت‌وگو در وین است. خیلی زود است که بخواهیم درباره نتیجه گفت‌وگوها قضاوت کنیم. این دور آخر نخواهد بود و برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مقرون به صحت نیست.

وی تصریح کرد: آمریکا باید تصمیمات خود را بگیرد. آمریکا باید بداند طرف خاطی و نقض کننده برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است و از یک موضع خاطی در این مذاکرات حاضر شده و باید تضمین‌های لازم را برای عدم تکرار آنچه در دوران ترامپ رخ داد بدهد. مسیر بازگشت آن هم از نظر ما کاملا روشن است.

خطیب‌‌زاده درپاسخ به سؤال دیگری بیان کرد: نه گفت‌وگوها فرسایشی شده و نه وقت اضافه آوردیم. خیلی وقت در وین برای موضوعات باقیمانده کم داریم. موضوعات باقیمانده تصمیماتی را به صورت سیاسی نیاز دارند و اگر تصمیمات در واشنگتن و پایتخت‌‌ها اتخاذ شود بازگشت به برجام صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: موضع همیشگی ما احترام به حاکمیت کشورها و حفظ تمامیت ارضی کشورها به عنوان اصل خدشه ناپذیر در روابط بین‌الملل. دولت عراق در این خصوص نظرات خودش را به صراحت بیان کرده است. دولت مرکزی عراق توان و ظرفیت کامل برای رفع تهدیدها نسبت به همسایگان را پیدا کرده است. نگرانی‌های دولت ترکیه در آن خصوص باید توسط دولت عراق درک شود و در فرآیند مشترک این موضوع حل شود.

در حال تکمیل...

منبع: فارس

کلیدواژه: سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه مذاکرات وین گفت وگوها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین

سخنگوی جنبش فتح ضمن استقبال از گفت‌وگو میان نمایندگان این جنبش و حماس در پکن، گفت‌وگوی مستمر را بهترین جایگزین برای مشاجره‌ها دانست و تاکید کرد که فتح از تمامی فرصت‌ها برای گفت‌وگو استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «جمال نزال» سخنگوی جنبش فتح و عضو شورای انقلابی آن در گفت‌وگویی با خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه با اشاره به مذاکرات میان دو جنبش فتح و حماس در پکن اظهار کرد: دور گفت‌وگوها میان دو جنبش فتح و حماس به میزبانی چین بر اساس این رویکرد فلسطینی فتح انجام شد که درباره اینکه تداوم گفت‌وگوها در واقعیت به یک گفت‌وگوی مستمر منجر می‌شود.

سخنگوی جنبش فتح گفت: فرهنگ گفت‌وگوی مستمر پسندیده و مفید و بهترین جایگزین جدل‌ها و مشاجره‌های میان دو جنبش است و جنبش فتح تمامی فرصت‌ها برای رایزنی و گفت‌وگو را غنیمت خواهد شمرد.

نزال با تاکید بر اینکه گفت‌وگو تنها راه درست و جایگزین سایر مسائل است، گفت: جنبش به دنبال یافتن راه‌حلی است که افق‌های جدیدی را برای همه در جهان بگشاید.

او تاکید کرد: این دور از گفت‌وگوها اساساً بر این محور متمرکز است که سازمان آزادی بخش تنها نماینده قانونی ملت فلسطین است و این مستلزم ورود دو جنبش حماس و جهاد به سازمان آزادی بخش بدون هیچ گونه ممانعت یا تعویقی است.

سخنگوی فتح در ادامه گفت: آشتی مستلزم آن است که حاکمیت، ارتش و تصمیم‌گیری یکپارچه‌ای وجود داشته باشد و این نیازمند آن است که همه به تعهدات بین‌المللی و تعهدات دولت فلسطین پایبند باشند که بر اساس آنها همکاری‌های جدیدی با جهان جهت لغو محاصره و ایجاد افق‌های جدید زندگی به روی فلسطین‌ها آغاز می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که دو جنبش فتح و حماس درباره تداوم گفت‌وگوها و تلاش برای برقراری اتحاد فلسطین در اسرع وقت توافق کرده و تمایل سیاسی خود به برقراری آشتی از راه گفت‌وگو را ابراز داشته و از حمایت‌های چین نیز تقدیر کردند.

این تحول در حالی است که «عباس زکی» از رهبران برجسته جنبش فتح در کرانه باختری به سران مقاومت فلسطین اعلام کرد که برخی از اسامی که می‌آیند و اظهارات انتقادی علیه مقاومت و جنبش حماس را مطرح می‌کنند، اصلاً نماینده فتح نیستند.

به نظر می‌رسد زکی از «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس خواسته با آن‌هایی که علیه مقاومت و دستاوردهای آن شکایت می‌کنند، با ملایمت برخورد کرده و برخی نظرات را به حساب نهادهای جنبش فتح نگذارد.

زکی در این رابطه تاکید کرد: رویکردهایی که مقاومت را زیر سوال می‌برند، مربوط به فتح نبوده و نمی‌توانند به نام جنبش فتح مطرح شوند.

پیش از این نیز عباس زکی در بیانیه‌ای تاکید کرده بود که یک عضو واقعی فتح از کسانی که در برابر اشغالگران اسرائیلی مقاومت می‌کنند، انتقاد نمی‌کند.

عباس زکی و هنیه همراه با دیگر رهبران جنبش حماس در حاشیه سفر هنیه به ترکیه، دیدار گرم و صمیمی با یکدیگر داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست