Web Analytics Made Easy - Statcounter

وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در نشستی مجازی در موسسه مارشال آلمان اعلام کرد مذاکرات میان ایران و کشورهای غربی در مورد چگونگی بازگشته به توافق هسته‌ای یا برجام، آخر هفته (شنبه ،یکشنبه) از سر گرفته می‌شود.

به گزارش منیبان؛ به نقل از "مترو آمریکا" شرمن گفت: می‌دانم که مذاکرات آخر هفته از سر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم پیشرفت زیادی بدست آمده است اما تا زمانی که آخرین جزئیات حل و فصل نشده‌اند ما نمی‌توانیم بگویم به یک توافق رسیده‌ایم. 

یک منبع آگاه گفت: از ماه آوریل تاکنون پنج دور مذاکره غیر مستقیم میان ایران و آمریکا برگزار شده است و انتظار می‌رود دور بعدی این مذاکرات روز شنبه در وین آغاز شود. 

معاون وزیر امور خارجه آمریکا در مورد تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: انتخابات ریاست جمهوری ایران که انتظار می‌رود در چند روز آینده برگزار شود، شرایط را پیچیده‌تر می‌کند. 

مذاکرات هسته‌ای در پایتخت اتریش که از میانه فروردین ماه آغاز شده بود، به رغم پیشرفت‌های قابل توجه، هنوز به توافق مورد پسند طرف‌ها منجر نشده است. دور پنجم مذاکرات روز چهارم خرداد با حضور هیات‌های ایران و طرف‌های مقابل به ریاست «انریکه مورا» معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا برگزار شد. 

سید عباس عراقچی پیش از این در گفت وگویی درباره روند مذاکرات در وین، گفت: یک هفته است که در وین مذاکرات را دنبال می‌کنیم؛ مذاکرات پیچیدگی‌های زیادی دارد و به موضوعات اصلی مورد اختلاف رسیدیم؛ فکر می‌کنیم تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشتیم و مسیر خوبی را طی کردیم. 

باوجود نزدیک شدن دیدگاه دو طرف به یکدیگر بعد از چهار دور مذاکره، هنوز برخی اختلافات در دور پنجم برقرار است. به گفته کارشناسان، اختلافات اصلی در مذاکرات وین بر سر این است که کدام تحریم‌های آمریکا باید رفع شوند، ایران باید چه گام‌هایی برای بازگشت به تعهدات برجامی بردارد و همچنین ترتیبات زمانی اقدامات متقابل آمریکا و ایران چگونه باشد. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران و آمریکا وزیر امور خارجه ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری اتریش ایران معاون اتحادیه اروپا وین مذاکرات هسته ای مذاکرات وندی شرمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست