Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 5 اردیبهشت) اظهار داشت: عصر امروز جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی در حالی برگزار شد که مجلس به دلیل مقابله با شیوع کرونا جلسات صحن علنی مجلس برگزار نمی‌شود و نمایندگان در حوزه‌های  انتخابیه بودند اما کمیسیون امنیت ملی با توجه به روند تحولات مذاکرات وین نشست‌های خود را برگزار کرد و امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور 32 نفر از نمایندگان مجلس نشستی را به منظور بررسی این موضوع با حضور عباس عراقچی معاون وزیر خارجه برگزار کردیم تا این دیپلمات وزارت خارجه گزارشی از تحولات مذاکرات وین ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ در این جلسه دکتر عراقچی با توجه به اینکه دور اول مذاکرات حول موضوعات کلیبوده است ولی در دور دوم مذاکرات در مسیر اصلی افتاده‌ایم، تأکید کرد که مسیر پیش‌رو در مذاکرات مسیر پرچالشی است و در مورد اینکه مسیر حرکت هم‌اکنون روشن شده است اعلام کرد که این موضوع اصلاً روشن نیست که آیا در نهایت به توافق می‌رسیم یا خیر؛ ضمن اینکه دکتر عراقچی در کمیسیون امنیت ملی تأکید کرد که ما هیچ مذاکره‌ای به روش گام به گام نداریم و فقط در مورد نقطه آخر و گام نهایی صحبت می‌کنیم. همچنین مواضع کشورمان در این مذاکرات تأکید بر لغو همه تحریم‌ها است و سپس راستی‌آزمایی صورت می‌گیرد و در نهایت ایران به ایفای تعهدات خود می‌پردازد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: همچنین عراقچی در این کمیسیون در تشریح دور دوم مذاکرات وین اعلام کرد که آمریکا بایستی همه تحریم‌ها را بردارد و نیاز است تحریم‌ها ریز شده و تحریم‌هایی از طریق قوانین کنگره آمریکا و یا دستور اجرایی رئیس جمهور صورت داده که باید آنها لیست شود؛ همچنین در موضوع لغو تحریم‌ها بین جمهوری اسلامی ایران و طرف آمریکایی اختلاف نظر وجود دارد در حالیکه هم اکنون مذاکرات بین ایران و 4+1 در جریان است و کشورهای عضو 4+1 به صورت جداگانه با آمریکایی‌ها مذاکره خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امنیت ملی وزیر خارجه نمایندگان مجلس ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مذاکرات وین لغو تحریم ها کمیسیون امنیت ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • مسیر سپاهان و تراکتور سخت شد
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت